Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da nije došla na projekciju u majici "bitno je biti bošnjak" hahahhahahahahhahahahah :D
nevezano za film, ova jasmila je macka i po :D
Sto je najgore, ovakvim huskackim filmovima se najvise pomaze pravim zlikovcima i silovateljima da se izvuku i da nikada ne budu kaznjeni. Da bi se zlocinci priveli pravdi, potrebno je da se strasti smire i da se objektivno pogleda na sve sto se dogodilo. Rad, odnosno bolje reci "delovanje" Jasmile Zbanic je sve samo ne objektivno.
Stvarno se ne pomjeramo sa mrtve tačke. Dokle više o ovim temama? što kaze tesladavinci, pokusava da ubire bodove na emocije....Slomi nas vise... Narod je dovoljno napacen, zeljan osmjeha...
i od umjetnosti prave teme za one kojima su nacionalizam i prošlost hrana.Zašto ne snimi tko šta o Bosni onim rijetkim suprotnostima koje se slažu.Bilo bi bolje pogotovo za našu omladinu.
Umjetnici, ima li iko da snimi kvalitetnu komediju, a ti Žbanićko koja se furaš ko ono umjetnica svjetskog glasa, ostavi tudju muku na miru, od tvojih filmova mi se prevrce u stomaku, ne volim procitati rijec silovanje a ti malo malo pa nas posjetiš preko ekrana u nadi da ces biti pozvana na festivale gdje ces emotivno dotaci filmske žirije što je logicno i ljudski pa ti eto opet razloga da glumiš umjetnicu svjetskog glasa. Popusti nas ženo....
KO SE OD BOŠNJAKA BUDE IZJASNIO KAO BOSANAC, DŽEDAJ (JEDI), AZERBEJDŽANIN ILI BILO KAKO OSIM BOŠNJAK, OTVORIT ĆE VRATA SRBIMA DA VLADAJU BOSNOM. P.S. Ako ikome to nešto znači, lično ću smatrati da su oni koji su svjesni ove činjenice, a u inat žele biti Ostali - prodali Bosnu.
Azdaja svome cedu tepa: Nakazice moja lepa, Sta ce s tobom biti, ko zna Lepotice moja grozna? Ostavices svoju majku, Otici u neku bajku, Bices licnost negativna, Rugobice moja divna, Jesces ljude kao repe, Najmiliji moj akrepe, A tvoja ce jadna majka Celog veka da se vajka!