Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berioska Camacaro ne pricaj suplju. Nasla si rupu u zakonu da ostanes u drzavi u kojoj je ipak mnogo bolje nego da te presretne neko na putu i opljacka kao sto je to u Venecueli.
Dijana evo za tebe jedna pjesma :3 http://youtu.be/ROul_K7Und8
Berioskica je iz venecuele koja je katastrofa u odnosu na Bosnu. To je zemlja u kojoj ne mozes otici po kruh a da ne strijepis da ce te netko ubiti. Naravno da je odbjegla iz te divljine. Bosna je uzas ali je za Venecuelu Svicarska. Ne volim samo tu suplju kada prosipa neko! Kao da su djeca samo u Banja Luci talentirana. Priznaj zeno da si samo tu uspjela papire srediti , budi iskrena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zemlje Evropske Unije nije lako doci iz Latinske Amerike. Ovo je samo kamuflaza bijelim robljem Brzo ce ona otvoriti novu skolu cim dobije papire za Njemacku. Sve mi je rekla juce na cevapima kod Muje.
Pobjegla od makroa i ovdje se skrasila
il u Venecueli nema posla ? pa ovdje dosla
@skola kalbasi : ahaha ubio si me !! Ahahaha legenda!
nije Šakira, al nije ni loša...
nek je nauce letit
Ja bih vrlo laHko zaljubio u ovu balerinu, i u njoj bi ostao ;)
nije se ona zaljubila u banja liku,vec u banjalucanina............
*banja luku
Hoces reci u Republiku Srpsku!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)