Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel zna nako da mi nabroji bar jedan narod na svijetu koji voli Srbe?
Kakvi Bugari Emina draga, nisi bas upucena....et samo ostadose Rumuni @koji jadnici Ne gledaju Bosnjake svi vasim smrdskim ocima. Opet su bolje cjenjeni od Smrda.
@emina a vas ne vole cak ni ti cigani evrope...
SRBINE kada prelazis na casni Islam sam si izrazio zelju. moras se prvo okupati.
Slobo , samo da znas, ti si jedan kreten
Jel zna neko da mi nabroji sve poraze \"Velike Srbije\" na Balkanu?????
@pitam: Bugari, Rumuni i ostali cigani evropskog drustva. A od civilizovanih naroda - niko. Elem, drago mi je da i u Hrvatskoj cijene umjetnost:-)
osjecaj odbacenosti to je nejzljeciva rana dijela naseg naroda koji je presao na islam
Obruka i nas i sebe, moja Anđi, pred tolikim narodom!!! Loše si prikazala realnost koja se dešavala, slaboo o slabo... Nigdje nema bradonja i krvoloka, previše su ti čisti čet.nici....
cim hrvatska udje u eu stvorice se velika srbija
velika gledanost na teritoriji koja je po vosingtonskom sporazumu trebala biti u konfederaciji
kakva gledanost,he,he,he,a kad kaže u BiH treba dodati da je to na muslimanskoj teritorij od 24%,ali će da zaradi pare,posebno će da zaradi u EU I SAD,baš njih zanima kako srbin dere mošnjakinju (bošnjakinju),he,he,he,he,...
a tek u Srbiji , Americi i zemljama EU . DOBIĆE OSCARA