Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noćima ne spavam zbog brige kome će pripasti srce Sarajeva.
Ja mislim da će srce Sarajeva pripasti Ceci :)
Nazifu Mujicu ili poplavljenoj haljini?
nema potrebe za medjusobnim sukanjima na ovom clanku. cinjenica je da postoje razlicita misljenja o SFF. moje licno je da je ovaj 20. sff bio najgori do sad ako izuzmemo ratni i poratni period. film je totalno bacen u drugi plan a potomci ratnoprofiterske kvazielite i novopecenih bogatasa su bili light motiv festivala uz brojne kurlete starlete manekenke dizajnerice koje su unistile festival ranije poznat po jednostavnosti neposrednosti bez ovog nategnutog "glamura". vrijeme je da purivatra prepusti festival mladjim i pametnijim. 20 godina je sasvim dosta.
Boli me tuki
Prodjose Cevljanovici, prodje SFF, prodje ljeto :( zna li ko koja je sljedeca manifestacija? Vasar u Puracicu ili... ?
Osoba koja poredi Koridu i SFF je umno bolesna i jadna.
Vise cijenim covjeka koji radi u propaloj firmi svaki peti mjesec dobija platu od 400KM, jedva sastavlja kraj s krajem, koji je odrastao u vremenu kad ja i ti nismo bili izmisljeni, koji ustedi 100 maraka da nadje sebi oduska od svakodnevnih stresova, pokupi hanumu ode u Cevljane sjedne pod sator kupi kilo jagnjetine i polovku pive, zaboravi na sve muke nego "urbane" nabildane likove koji iscu od babe koju marku da odu na SFF party ili nacifrane kcerkice sa dopicnjacima koje stoje iza ograde i dive se zvijezdi ovogodisnjeg SFF Severini koja hoda po tepihu sa nekim skakavcem!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda da je Severina bila najpoznatija gosca ovogodisnjeg SFFa
Polijte se vodom!
klixxxxx
Angelini Jolie.
Hoce na silu da SFF podignu na veci nivo, e pa dragi moji ne radi se to na takav nacin!
...sudeći po komentima, sarajevska filmskopublička "elita" bi i "kad jaganjci utihnu" proglasila "pederajem"...to je taj čuveni "sarajevski duh", sve što ne konta (a toga je mnogo) baci pod noge...
it will be quiet or it gets the hose
Beso, siromašni gay dječak, to ispunjava sve kriterije