Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz kazivanje svoje poezije inspirisane događajima i ličnostima iz bosanske istorije: Kulin ban, Bašeskija, Ivan Frano Jukić, Mustafa Krilaš, Gavrilo Princip. -------------------------------------- Gavrilo Princip, taj terorista srbijanski, nije imao nista sa Bosnom, radio za Srbiju i srpstvo, izazvao smrt deset miliona Europljana, moze ga se ne samo smatrati srbijanskim teroristom, nego ubicom Europe, jer da on nije izazvao smrt 10 000 000 bijelih Europljana, danas bi Europa brojala barem 50 000 000 vise bijelih Europljana nego ih ima. Taj srbijanski terorista je mnoge europske drzave zavio u crno, kao recimo Njemacku, Francusku i Rusiju, koje su izgubile ogroman broj mladih muskaraca, sto je bio uzrok za katastrofalno los natalitet, a posljedice osjecamo danas i ne samo to, nego je to zapravo cin koji je unistio bijele Europljane, cin koji je ce na kraju unistiti Europu demografski. Vec je unistava nepovratno.
Da taj srbijanski terorista nije uzrokovao smrt 10 000 000 bijeli Europljana u najboljim godinama za reprodukciju, danas bi Europa izgledala puno drugcije i ne bi trebala uvoziti imigrante iz Azije i Afrike. Prema tome sigurno je jedno, taj srbijanski terorista Princip je sjebao Europu za sva vremena. Njegov cin je uzrok sto danas Europa izumire i sto vec pola Europe ima azijsko ili africko porijeklo.
Druže, taj atentat je bio samo povod, uzroci su bili nešto drugo. Da nije bilo tog događaja, bio bi neki drugi koji bi vodio istim dešavanjima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)