Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ona ulica kod džamije u Požarnici.
sramota za sliku ajd da je vjest iz Basigovaca, pa da ne znate, al 3 grad po velicini u BiH Dobro Sleepy spomenu - ustani cika Dusko da vidis sta ti djeca znaju o zavicaju :))
Jeste Tuzla, kako da nije. Samo ne ona na sjevero-istoku Bosne nego ona na predgradju Istanbula u Turskoj. http://www.tuzla.bel.tr/icerik/78/315/tuzla-tarihcesi.aspx Ustaj iz groba Dusko Trifunovicu da vidis sta djeca znaju o zavicaju!
hahaha... Fakat, koji je ovo grad? :)
Ovaj put ne da slika nema veze sa naslovom, nego nema veze ni sa opisom već spomenute slike.
Ha ha ha, klixovci dobra vam ova slika Tuzle, možete li samo meni kao Tuzlaku objasniti o kojoj se ulici radi, jer nisam znao da ova ulica postoji u Tuzli?