Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...za moj skromni, seljački pojam, to je umjetnost i dar talenta. a ne ona "krečenja" po platnu, proistekla iz somnanbulnih "vizija", pa tri fleke predstavljaju "umjetnikov doživalj realnosti u kognitivnoj percepciji sukusa bitka moderne civilizacije"...
Auhhh. Genijalno. Ono, pravo seljački. Bitak. Mona, Mona, nasmij mi se bona. Da ufatimo percepciju. :))))
...znao sam da će se pikaso spomenut :)) ...idu mi na nerve kojekakvi "uvodničari umjetničkih ivenAta" sa svojim "viskoparnim" fraziranjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...pošto je dragi klixo zatvorio komente na članku o doni ares, moram ovdje iskoristit priliku da ženi skinem kapu, uz nakolon do poda. živa i zdrava bila, nemore ti niko ništa.
...imal tetka adsl?
...upravo. snaga rudimentarnog :)
Sve najbolje u buducnosti i dobro dosao u Sarajevo.
Eno poarapiše nam i Lisu
mogu i ja za manje od sekunde :P
Vise bi volio cvaju da mi napravis
Al je ovaj seljak zalomio sa ovom zvakom, hoce vilicu da rasklima :D
ma maltretira zvaku...
Mona liza se pokrila :):)):)
Neka hvala.
Kru' te jebo, na prvu sam konto ova mona liza između dva pisoara. Kakva je ovo izložba u frizerskom salonu, i zašto je mona liza zamotana ko Mona Fata?????