"BiH - simbol zajedništva"
97
Umjetnici iz BiH nastupili u punom Carnegie Hallu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O saradnji diplomata (?!) i predstavnika (?!) u VS UN-a (u sadasnjem vremenu?!) se prica kada je rijec o koncertu?!
Da samo sto posjetioci nisu bili Amerikanci nego bolesnjaci koji zive u USA ,a sala je ionako dosta skromnog kapaciteta,sto se zajednistva tice ...pisi propalo tu suplju pricu necete moci prodati ni djeci predskolskog uzrasta !
BOŠNJACI I BOSNA Sve do kraja 19-tog stoljeca Bosanski katolici i pravoslavci nisu se nazivali nit tzv."Hrvatima" nit tzv."Srbima",nego Bošnjacima,a tzv."srpsko-hrvatski" politicki faktor nije imao nikakvog znacajnog utjecaja na zbivanja u Bosni u njenoj cijeloj dotadasnjoj historiji. Bosanski franjevci su kroz cijeli Srednji Vijek sirili katolicizam medju Bošnjacima bogumilske vjere,ali ne i tzv."hrvatstvo",dok "pravoslavaca" prakticno nije ni bilo u Bosni sve do okupacije Bosne od strane Turske Imperije. Medjutim,krajem 19-tog stoljeca to stanje se mijenja i Bosanski katolici i pravoslavci preko noci postaju tzv. "Hrvati" i tzv. "Srbi".Od tada je Bosanski narod podijeljen i od tada pocinju i svi sukobi unutar Bosne i njenog naroda,sto se NIKADA prije u cijeloj historiji Bosne nije dogadjalo nego su se Bošnjaci svih vjeroispovjesti borili za Bosnu,a ne protiv nje. Ostatak na:http://www.angelfire.com/hi5/profesorhk/PjesmaBosnjaku.html
Ma sta ce ovi, Miladin Sobic zakon.
nesto pozitivno i korisno na klixu. svaka cast!
@ SFRJ BLA BLA BLA....
HAHAHAAHA...DA NIJE TUZNO BILO BI SMIJESNO....BiH MOZE BITI SIMBOL ZA STA GOD HOCETE, ALI ZAJEDNSTVO JE ZADNJE NA KOJE SE NEKO OVDJE MOZE POZIVATI. NAZALOST !!!
Svi smo mi jedan narod !!! I Bosanci, i Hrvati, i Srbi, i Makedonci, i Slovenci, i Crnogorci, i Kosovari !!!