Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Pitt bull obavezo se mora voditi na pelcovanje.
nije žvaka za seljaka. a nema većih seljaka od bivših sarajlija, posebno onih koji su 1992 otišli na ekskurziju na Pale. i kad mu pročitaš komentar i komentar mu smrdi na krmetinu i brlju. šta ćeš mu. ništa. pusti ga nek smrdi i dalje.
sff bi mogao i ime promijeniti od iduce godine u Cannes wanna be/Raj za sponzore/Ko vas jebe gledaoci - Sarajevo film festival... CWBRZS-SFF, super zvuci zar ne, vrhunski pr!!
ukinuce prodaju preko neta i komplete karata i onda ce snimati ljude koji ce stajati u redovima da kupe kartu i vikati vidi kako njima dodje puno ljudi, kako se lome za karte, kako je posjecenost vise nego ocekivana, kao smo pravi evropski grad
PitBull: opet si zaboravio popiti lijek jutros. Fino sam ti rek'o, SVAKI DAN!!!
sff je za kurac, sto vazi za sve seljacine koje se loze na ovaj kurac od marketinske kampanje zvane sff. By the way, plakati su ove godine jos gori nego prosle........... da, i to je moguce. Bas me zanima da li ce ove godine otvoriti vise od dva prodajna mjesta ili im je ipak promocija preko lokalnih tzv. medija bitnija od posjetilaca dragog im festa ili ce ih nastaviti konvertirati u story super nova debile dok daju izjave kako je tesko, ali oni ipak cekaju da kupe kartu koja ce ih kulturno prosvijetliti?
Idi gledaj Pod Zastavom Muhameda 30-ti put. Nije za tebe kino pederu. Tebi jedna kaseta treba i vrti.
u svakom slucaju super za ekipu SFF_a....za trud ulozen na prosvijecivanje ovih masa.......
mediokritetov kontakt
kako je samo ocito da nasa javnost zivi od dogadjaja do dogadjaja a nema pojma o bilo cemu....dodje vrijeme jazz festa-svi slusaju kobiva jezz...onda teatar fest-svi pohrle u teatre, zatim dodje SFF pa svi se otimaju za karte- da ne kazem mlate- i zvocaju tri mjeseca prije i tri dana poslije kako je kome bilo ili će biti....dodje nekakav malo razvikaniji DJ u grad-svi su tamo....prate i elektronsku muziku....a najvise svi vole u slobodno vrijeme gledati FTV Folk situacije i OBN Super Nova maloumnike.....
nadam se da su pet shop boys radili soundtrack:)
....a sta je sa ovim novim filmom Ahmeda Imamovica- GO WEST? Prikazat ce ga premijerno ili ipak nece?
kad malo bolje promislim jedino u tih nekoliko dana odrzavanja SFF-a ova dolina lici na grad...inace...hm....
neka samo tako, neka se nesto i nama dogodi fino al jos smo mi balkansko smece, treba nam jos 10 godina da se ocistimo.
jebem ti sve ostale!