Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi muskih komentatora sto su se uskokodakali xD Bez brige, ne grizu dame spomenute u clanku ;)
ne grizu, ama propituju drustveno nametnute norme i obrasce. drustveno nametnute norme i obrasci su svasta nesto. od drustveno prihvatljivog ustajanja u tramvaju starijoj osobi, do drustveno neprihvatljivog nabijanja nogom u guzicu jer ti se ne svidja necije misljenje. elem, hajdemo se boriti protiv drustveno nametnutih normi i obrazaca, nametanjem normi i obrazaca, koje meni pasu i meni odgovaraju.
Dame? HAHAHAHAHAHAHA
Ova ''umjestnost'' na trećoj slici, to je pretpostavljam auto-portet neke od ovih soroševih neofašistikinja, oh pardon, htjedoh reć aktivistkinja..?
Sa slika smrde na neopran pazuh, djes se kupat to svi rade, mi smo drugacije, razlicite, au mjau
Ma jah... ništa bRez guzova... A vala i ovaj naziv festivala ženske umjetnosti i kulture "PitchWise"... PičVaiz Nisu ni feministkinje više što su nekad bile...
Možda bolje zvuči "The PitchWay" ili "The Way of the Pitch... You Bitch"
Ili čak "PitchWeiser"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hmmm........kako li s eone druže :D:D:D treba li im drugara? :)
bil se koja sa mnom družila?
Barney Stinson bi ovo znao iskoristiti. :D
kakva umjetnost dajte nam vjesti o ratu i politici to nas zanima