Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je dobar covjek ali je naivac cisti, slike na nivou 8 razreda djece.Drzi se druze crkve mani se ti slikanja.
Divan čovjek naš fra. Perica ! Obrazovan, častan čovjek i vrhunski umjetnik.
Svaka čast akademiku i fratru Vidiću! Koliko je samo studenata ovaj čestiti čovjek godinama stipendirao...!!
Prodajne izlozbe njegovih slika tokom rata u inostranstvu skupile su nekoliko kamiona humanitarne pomoci. Kako je to podijeljeno - zna citav Bistrik, i sire. Svaka cast velikom humanitarcu, umjetniku, akademiku, rodjenom sarajliji, fratru.
Nema komentara na članaku o izložbi slika a bude stotine komentara na člancima o nekim polugolim bibama ili krkanima i kriminalcima. Čudimo li se i dalje zašto nam je ovakvo stanje u državi, je li nam neko drugi kriv ili smo mi krivi jer smo primitivno, nekulturno, nepismeno i zaostalo društvo.
Usput da dodam da Vidić koristi veoma zanimljive kompozicije boja pa fakat njegove slike privlače pažnju.
@gooUser1604259077 Veliki umovi slično razmišljaju haha