Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
95% komentara od posrbica :))) anadolska kopilad odmah zapjeni kad vide rijec turska
Nek ovaj Iggy i debili slični njemu znaju laprdati o tradiciji Bošnjaka a ne znaju odakle su sarmu (sarmak) pokupili :D
@dobroje pa kaže, čija li je servska sarma, ahahahahaha http://www.iserbia.rs/novosti/cija-je-srpska-sarma-2117/
@dobroje cuj oterali opet neka pobeda kao ona stereo dupla na Kosovu, koji to bese boj kad ih oterste ima li na guslama ili je to po vidjenju Filipa Visnjica.
Eh da su ovakav ples izvodili došao bih i ja: https://www.youtube.com/watch?v=GGv8CFDj5yI
Koji kompleksaši u komentarima. Ne volim Turke ni najmanje, jedno 80% minusa koje sam tu ikada dobio je bilo zbog Erdogana i njegovog Klix fan cluba, ali opet mogu da pročitam vijest o jednom kulturnom događaju vezanom za njih bez da bacam hejt na Tursku. Ne kažu džaba da je napad najbolja odbrana. Samo što od prava prve bračne noći i guženja od strane kafenih rođaka nije bilo odbrane. Džaba sva silna i beskrajna srpska mitologija, to je surova istina. Otud kompleksi.
@dobroje vi otjerali turke? vi ostali genetski cisti? hahahaahahahahahaahaha pogledaj se u ogledalo anadolsko kopile,turci su vam izbrisali svaki trag izvorne genetike.vas "narod" je nastao na lazi,otimacini i prevarama...nema jadnijeg "naroda" od tzv srpskog
@dobroje cuj oterali opet neka pobeda kao ona stereo dupla na Kosovu, koji to bese boj kad ih oterste ima li na guslama ili je to po vidjenju Filipa Visnjica. Sto se tice Janicara to su Turci svoju dijecu vodili kuci pa nisi valjda zaboravio prvu bracnu noc.
dajte nam ovce i koze da živimo ko ljudi
Pa ovo je i vasa muzika, pa kada ste im veru, imena uzeli, mozete vala tradiciju.
@.iggy.is.back. Jesi ti mudar i razborit oj Srbijo medju sljivama...
@BosmalBoyy2 mislis, a jadnice malo mogu misliti kako si zapenio, a pretpostavljam da nisi jos skinuo djanu.