Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej, molim vas, napisao sam Vam komplimente - ali nikako da ih objavite u na Vasoj stranici, ako moze, please! prije minutu sam Vam poslao to, sto Vas molim da ne izlozite, moze? Hvala, HM
Ako je cd Validne legitimacije 11km, onda Adijev REMAKE treba da bude 1011km, jer je upravo razlika tolika u svakom pogledu LONG LIVE MASTER ADI
Maja kaže u baybooku je jeftiniji smiješno. Evo uzmite Edu majku, Rundeka, Pipse oni u Baybooku koštaju između 30 i 32 KM dok u Magazi koštaju 21 Km.
u buybooku je jeftiniji nego u magazi!!!
daj mp3!!!
sad ga ima!
ne fali nista dati na ovakav cd 20 km, samo pRoblem je u tome sto je neko zavalio bombu ekipi sa-x-a, jeR cd-a u box officeu NEMA, makaR ga juceR NIJE bilo. .::R::.
Ma dobar je Adi :) Samo sto je na otvorenju virtualne galerije svir'o vec gotove semplove iz REASONA!!!! E moj adi!
ovog CDa nema nigdje u prodaji, ni u box-officeu SFF, niti u magazi, niti u buybooku... ne razumijem zasto ne dadnete tacan datum izlaska, nego ovako zajebavate ljude.
Alene, ja sam se malo zajebavao, nije moderator kriv :)
Moderatore majmune, kada vi kradete slike i tekstove sa drugih portala (=sa tudjim trudom i radom zaradjujete novac= kradja) onda nikom nista, a kada neko navede link na nelegalne mp3 onada cenzura?!
živjela validna legitimacija
Evo video (56) http://www.adilukovac-ornamenti.com/flash%20bosanski/remake.wmv
A evo ja nasao na internetu. Stranica je http://www.angelfire.com/*********************** ->Cenzurisao moderator
validna legitimacija je najbolji bend. to je naš bend