Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakava je ovo umjetnost, apstrakcija se i rqzvila od neznanja, umjetnost bi trebala biti lijepa, ovo nije lijepo, za mene je realizam umjetnost kad mozes nesto uraditi da bude kao zivo, a ovo je uzas.
grohotom se smijem
grozno, ali nije ni Picaso bolje slikao, prema tome.... Bakamovicka mozda i uspije
sto je slika ruznija cijena je veca, to je ta umjetnost, porez na budale
Dajte, jel se stvarno nekome svidja ovaj crtež i njegova sublimirana poruka? Izgleda kao crtez koji je nacrtalo dijete od 5 godina koje ne zna crtati.
@pascal za datu sliku, žali bože boje :( ne budi nikakvu emociju, ni gadjenje ni nista, kad mislis da je nesto jednostavno glupo, to nije emocija. Kad vec crtas ovaj fazon, budi slobodna, nemoj crtati ukocene likove u ukocenim pozama u savrsenoj ravnotezi i ispunjenosti svakog cm2 prostora.. ovaj krug na obrazu je totalno nepotreban, al je tu papuni prazninu ps. Upoznat sam sa svim pravcima i expresionizam mi je najgluplji, a njegovi sljedbenici sebe smatraju da su "najintelektniji" umjetnici
Ovako smo mi u osnovnoj crtali svojim simpatijama.
@Cezvik.. 40c danas, vruce i sparno. Grozna kombinacija. Zavidim ti na snijegu:))