Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O da, tuzim vas u zemljama van BiH/Balkana. Gdje cim pokazem registraciju i uporedjene slike, odma dobijam rijesenje. To moze smetat osudjenom kad treba preci granicu, zaposlit se, etc.
Ako neko preda slike slicnim mojim, koje su vec registrovane za Copyright u UK, USA, Canada, Germany i sa WIPOM TUZIM VAS SA RUSENJE AUTORSKIH PRAVA I ZA KRSENJE COPYRIGHT-A. OVAKVE AGENCIJE/ORGANIZACIJE NECE DA PLATE LICENZE ZATO TRAZE DA IM PREDATE NOVE SLIKE, KOJE POSTAJU NJIHOVE. Procitajte ugovor na toj Talianskoj stranici.