Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ kona Aferim za komentar! O cemu se radi?..Mulci misle pokupit kaku nagradu na svjetskim festivalima nasim kukumakanjem koje ne korespondira sa zivotnom filozofijom ; SAD, Canade, Njemacke, Britanije, Francuske..Italie..Dakle fula u startu..fula slicna onoj koju je Jaslina Zbanic napravila snimivsi film o nekakim talibanima u Bosni nadajuci se da ce uciniti uslugu svjetskoj spekulantskoj politici i tako dobiti neku zlatnu zvjerku il pak drvce..al dobila je bezbeli racku isto kao sto ce ovaj \" umjetnik\" ne update-ovanog pogleda na svijet i kljuna uprtog u vlastito musavo nozno medjuprsce ..Sve fula do fula katastrofabez pogovora..Kad ce nojevi izvuc glavice iz kaljave grudine i pocet gledat visoko i daleko? Kad ce kokosije pameti pocet pricat pozitivne price ...???Kad li ce se umorit Boze, da mi je samo znat?
http://foxnomad.com/category/site-news/contests GLAS ZA SARAJEVO
glupi su vam vise ovi filmovi..budite malo kreativniji..mi u mostaru normalno zivimo, idemo prijateljima na bozic, oni dolaze nama za bajram itd..fali vam kreativnosti dragi reziseri i politicari
Samo se nadam da nece ispasti da su i u ovom filmu na kraju Bosnjaci zrtve u tom slucaju mi budemo snimalo film o Bugojnu i sl.