Posvećena žrtvama nasilja
0
U BNP Zenica odigrana predstava "Ekstremisti"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se zato ima para za plaćanje reklama na zeničkim blogovima. Usluga za uslugu. :)
Sto ne mogu fensi sdp/njihova stranka licemjera i naprdjivaca...
Glavati direktorcic ne da pare ljudima iz BiH kojima je duzan da bi mogao ugoscavati redatelje iz Smrdije, ne znam samo zasto se to pozoriste zove \'bosansko\'???
Pa ni saopštenje pozorišta ne znate preraditi. Ovo je trebala biti najava za večerašnje gostovanje u Kamernom teatru 55, a ne informacija o izvođenju u BNP Zenica. :)
bogatas,kresali ti mamuu!!
Ej Snežana, pa stvarno me iznenadjujesš. Haha, pa zar sama o sebi da komentarišeš?
Kako je ova snezana lijepa zenska, ona vodi i bingo petkom?!
Imam dojavu od Koketa da će Suljagić biti smijenjen u narednih par dana.
Imal Abidina gdje?
Sjajni su bili,a sto se tice podsticanja zena da sebi daju pomoci ne samo od strane seksualnog zlostavljanja nego i svih drugih oblika zlostavljanja slabijeg pola.Veliki je broj zrtava koje pate a jos veci su slucajevi koji su u tami i procijenjuje se da su zalosno veliki.Kod nas vlada jaci pol a to se temelji u sve tri vjere u BIH i sve tri tu vladavinu podupiru.Nadam se da ce doci dan kada ce se Bosanke oslobodit iz okova i cijelom se svijetu prezentirati sa svojom ljepotom i intelektom. Skinimo okove danas!!!
,nmnm
Suljagic to izgazi nogama, pa sutra izvede u trzni centar u setnju...
Bila vam je bolja ona ispred americke ambasade i one svakodenvne u maoci, gluhoh bukovici itd.
ovo ona mala sto je glumila u Vizi i u Lud zbunjen, kresno bih ja nju
Je li na predstavi bio i ministar su.l.j.a.g.ic???