Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali kurs za pripadnike izmisljenog naroda zvanog bosnje: ime jezika se daje po imenu naroda koji ga govori, a ne po geografskoj oblasti ili po drzavi. Zato sto je narod postojao i govorio svoj jezik i prije nego je dosao na odredjeno podrucje i prije nego je formirao drzavu. I tako je svugdje u svijetu, samo kod bosnja to ne vrijedi. Jebes svo znanje, struku i logiku, bosnje su jedine u pravu, a citav svijet je lud. Zato se valjda kaze: pametni bosanac?!
@zgembo.adislic i molim bosnje da mi objasne kako neko ko je hercegovac moze govoriti bosanski jezik. To je isto kao kad bi dalmatinac rekao da govori slavonski jezik, shvatate li sad koji ste debili?
A oni ''prevodioci'' u ambasadama sto prevode sa srpskog na hrvatski i bosanski mlate pare ni zasta...
Boli me neka stvar, ja svakako po defaultu govirim sve te jezike...
katastrofa
Nasa drzava se jos uvjek zove Bosna i Hercegovina, a tako je glasilo i u referendumskom pitanju, za promjenu imena drzave je potreban novi referendum. Molim citatelje da ne nasjedaju na provokacije...