Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba odsviraj nešto ljudski ili ostavi tu harmoniku... ogadit ćeš mi je..
bravo merima
E ovo je bas sranje
Dobra harmonikasica, ali slabo ta muzika pije vode na ovdasnjim prostorima. Ovdje je kultura odavno digla sidra i otisla. Da svira kakvo kolo u kakvom polumracnom zadimljenom restoranu, to bi naseg insana zaintrigiralo.
rintarou_okabe - "u kolu su svi jednaki" - To kolo je sviralo samo u socijalizmu, sad ga plaho ne pustaju. ;)
"Skolovana i nacitana elita". :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebeš Sarajevsku Hagadu kada Židovi iz nje nista nisu naucili pa zidovski vojnik sa AK puskom hapsi ranjeno dijete. Piše li mu to u Hagadi ? Mi smo šljam kpji se njima dodvorava. Izuzev Fatmira Alispahica koji njima kaze istinu u oči.
Džaba joj sve ovo kad nije kod Jovana u kafani svirala :)
dalapa :)
dalapišica,,,,,,nekako bolje
Još jedna uspješna Bosanka... Podržimo naše muzičare, naše umjetnike, našu bosansku kulturu... i ne zaboravite KUPOVATI DOMAĆE...