Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka se slavi, aferim, jedni slave drugi gladuju. Zvuči bolno, nevjerovatno, ovi koji slave ne vole da čuju kada neko izjavi da ogroman broj Muslimana ali i ljudi koji pripadaju drugim konfesijama u Federaciji gladuju. Nije lijepo ovo reći (pogotovo što je to notorna istina) jer ovakve izjave kvare slavljeničko raspoloženje. Pogledajte ovu sliku, kako su samo uuhranjeni i obučeni, bog zna koliki su im bankovni računi a narod na Narodnim-sirotinjskim kuhinjama.
Gazi Husrev-beg kao što mu i ime kaže bogumil po nacionalnosti a bošnjak po uvjerenju... Jeste da je pričao samo turski i arapski al svejedno je bogumil i bošnjak... Do 1994-e doduše se izjašnjavo ko musliman-otoman a od tada bošnjak :-)
Trebinjac!!!