Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostali Film Festivali sirom svijeta na aparatima
Sve je spremno za najbolji i najveci svjetski festival, najbolje svjetske filmove, najvece svjetske zvijezde, najcrveniji crveni tepih, najludje i najzabavnije afterpartije, i sve to zahvaljujuci najobjektivnijem i najskromnijem direktoru festivala, o kojem ce narednih dana pisati najposjeceniji i najpopularniji portal u BiH.
I Miru sto Puri vatru
Ratnice, kako si? Prvi put da mi se obratis, a da me ne napadas i ne vrijedjas :-) Pravicu se da nisam procitao onaj drugi komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet kino u Sarajevu :-)
Prosle godine premiera filma iz 2009 godine. Na kraju filma reditelj izasao i kazao kako je pocastvovan jer je ovo prvi put od premiere istog 2009 godine, da se isti prikazuje na velikom platnu, heeeej.... Cijena za taj film 8 km :) Valjda ove godine bude bolje.
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
ovaj festival treba ukinuti napravljen je da bi se nekolicina ljudi bogatil i provodili
zamislite pulski festival 1981 ..u konkurenciji doli bel i ko to tamo peva