Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte molim vas vise ove vijesti da ne objavljujete više.. vidite da odmah i krenu reakicje, a na kraju sta me briga sta su oni tam oraidli. kao federacija danas na ftv pa oplete vijest iz modriče recimo.. zaboli me hita za modričom..
Bal vampira
adio pameti
Tamo daleko bice vam i Banja Luka jednog dana.
hahahaha meni uvijek smiješno kada se pripadnik "naroda" smještenog na manjoj teritoriji nego krdo bizona u Americi balavi "kad mi ba krenemo ba " :)))))
Pazi da nebi bjezali uskoro opet od Petog Korpus,. Zar si to vec zaboravio ? BiH je cjelovita drzava a tako ti pise na dokumentima i auto tablicama.
Dok pjevate i plešete super. Svako radi što voli i nismo svi isti, poštujmo različito. Ali ...... gledamo vas!!
...lijepo i starogradski...još da je ivan milinković & legende, bilo bi 5+ :)
Buxie Postoje neke procjene da oko milion Srba živi i radi u Austriji, a mnogi od njih u Beču. Da li su konjušari lil ne neznam, ali znam da se mnogo ne žale na austrijske gazde. Žale se samo na gazde Srbe kod kojih rade, pa im ovi ne isplate platu. Ne znam, možda nisam u pravu, ali tako se priča.