Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, to su bili dani. U to vrijeme je Zubati Bil bio lik iz stripa, a ne neko sa estrade.
U moj vakat nam branili stripove, a vid' sad ko jos i dobri pored sveg ovoga...
uvalish strip u knjigu istorije i schitaj slobodno, svi kontaju ti uchish, kao zadubio se... hehehehe
Strip,striparnica...kad sam ja to citao svi su ih zvali romani ...
he, he...zbog ovih sam imo trojku iz matematike
"sto mu gromova, jelenskih mu rogova, svih mi dabrova ontarija, karamba i karambita, tako mi čukundjede vrača i bubnjeva darkvuda , dal je bilo bolje za vrijeme druga Tita?"
Jeste...
Meni licno je Alan Ford bez premca
"ako želiš da pobijediš, ne smiješ izgubiti!" priče Broja Jedan :)
Imaju li Vertigo, DC, Marvel, Image ili IDW stripovi na prodaji??? mislim valjda se podrazumijeva da se u striparnici prodaju Batman, Superman, Spider Man, Iron Man, Sandman, Watchmen ili The Walking dead. ili mange?? uspio sam samo prepoznati Akira mangu, ali ima li jos??? jedino sto vidim tu je Dylan dog i Zagor, i to jedino nasi roditelji bi citali.
""...nema ni "šmek" papira..." Upravo to, kad citas strip na kompjuter to nije nista. Papir je papir.
na pitanje da li ce digitalni stripvi zamijeniti printane stripove, comic book legenda Stan Lee je odgovorio: "Sta je bolje: gledati sise preko kompjutera ili ih drzati u rukama?"
Haha, ta ti je dobra.