Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je i kultura na naslovnoj! Ono kad kultura polutiku stavi i drugi plan :) Bravo Srđane, bravo Kamerni, bravo Sarajevo, bravo Bosna i Hercegovina. Sretan dan nezavisnosti!
Zašto sve te vaše nagrade i sve ostalo praktično ne upotrebite zabolje sutra svih građana. Po neki ispaljeni ćorak nemože da stvori kritičnu masu. Samo nefrustrirani intelektualci mogu u vatru i vodu! Ostali će i dalje da im neko drugi odradi posao.
Toooo Srdjane, Mrdjane, Mladjane daj nam pozitive al upamti, za strujanje je potreban i plus i minus
Volim Kamerni, napokon se radi na promociji predstava, a svaka je savršena! Ponosna sam na ovakvo jedno pozorište u Sarajevu..
Umjetnici i ljubitelji umjetnosti-sportistti udružite se, osnujte asocijaciju - jedinstvenu i suprostavite se ovim seljačinama u vlasti. Ovako ste razbijeni na sto frakcija i svako vuče na svoju stranu. Đilkoši i đilkošice u izvršnoj vlasti to obilato koriste - lova ode na kosidbe, posijela, koride i ko zna gdje sve. Sportisti takođe zajedno i sa kulturom! U strankama i na ministarskim mjestima sjede podrepaši iz vaših grana - a, opet od posla ništa!
Šta kaje ovaj jaran? Nekako ga nisam skonto...bitće kao energije - valjda struja jeftinija, štaja znam.
reko sa joj mislim na tebe čak i kad sjedim na wc šolji ni dan danas mi nije jasno što me ošamarila
Navikao narod da mu se sve servira...čim se treba za nešto potruditi - ogroman problem...
ZAŠTO KLIX LOGO NIJE U BOJAMA BH ZASTAVE ???? TO SE PLAŠITE DA VAS VIŠE NEĆE ČITATI SRPČIĆI ROĐENI NAKON 95-TE NAUČENI DA JE RATKO MLADIĆ HEROJ ?
ZAŠTO KLIX LOGO NIJE U BOJAMA BH ZASTAVE ???? TO SE PLAŠITE DA VAS VIŠE NEĆE ČITATI SRPČIĆI ROĐENI NAKON 95-TE NAUČENI DA JE RATKO MLADIĆ HEROJ ?
'' U ovoj državi koja se raspada, vampiri joj sišu krv na tri strane...' jel to i neki reziseri pocinju da uvidjaju da je politika predsednika Mileta jedina moguca
...politika, religija, mediji. sveto trojstvo za masovno ispiranje mozgića. povijest uči, više nego uspješno i djelotvorno.
@Preetobom nista fellatio dakle jebiga