Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba hotel ružu staviti na listu unesco i srušiti most da joj ne smeta
to su sve fine price noke... sve bi to sjajno bilo da je to tako.... uvijek nas drugi dribla
ta lista nam donosi turiste, s njima i pare uostalom, ovi iz uneska traže da to zaštitimo, a zabranjuju da uništavamo... ili bi ti radije da staro jezgro mostara doživi istu sudbinu ko tašlihan?
sta ima veze nek ga skinu... sta oni diktiraju ljudima sta ce raiditi oko mosta to je jezgro gdje se zivi i radi sta nam donosi ta lista ama bas nista. Sve sami okupatori naseg. Sta se furate na strance i na njihove neke liste zasticenih spomenika sve je to biznis i $ u pitanju..... stari most je oopstajao i bez njih i nikada nije bilo problema oko njega... sada su se nasle ustase da ga ruse pa onda neki stranci da ga lafo stite. Nemojte nas stititi majkeeee vam! rahatniji smo bez vaz