Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje mi je Vlado Kalember?!:'(
ZNAČI , OVAKO UVIJEK ZAVRŠI KAD U NEKULTURNU SREDINU POKUŠAŠ MALO , ALI SAMO MALO KULTURE DOVEST ...?!? Sramotni komentari sramote od naroda ...
eleonora , za svaku bolest postooji lijek osmim za tvoju . tvoja bolest ( fasizam ) se lijeci jedino metkom . dubina misli jednog fasiste se moze izmjeriti jedino metkom . eto dokle si dogurala . ali nisi ti kriva . kao i kod raka dojke i kod tebe je genetika odigrala glavnu i kljucnu ulogu . u mrznji ces krepati u mrznji i govnima plivas .
Ne bi bila ni 10% ovoliko popularna da svira violinu ili klavir. Jednostavno ima nešto u tome kad žena kontrolira nešto između noga. Kad mu zadaje ritam. Može bit genije ali slava joj leži na veličini instrumenta između dvije gole noge, tužno.
Ta zena je dok su drugi u 14-oj i 15-oj godini izlazili svaki dan, trcala na vjezbe i to redovno. Vani si je mogao vidjeti ako nije imala vec navedene. I tad je dobro svirala. Svoj talent je unovcila, izgradila stil prema danasnjem trzistu. Smatram da je jako ruzno uopce njezinu sposobnost ogranicavati na dvije noge.
Ne. Ja sam uvjeren da Ana ima veliki talenat. Ima još puno ljudi koji su se trudili i znojili a nisu dobili ništa, trud ne garantuje uspjeh. Ja govorim o njenoj popularnosti koja ne bi bila ovolika da nije odabrala perverzan instrument.
joj da mi je da sam eva velka nozna violina
Ja bih sa ovom garom popio casu vina..... :)))))
bravo Ivane! Uspio si u zanatu, u kojem je skoro nemoguće uspjeti.. ovdje :D
Joj kako one elegantno stave ovo violoncelo izmedju nogu...
Sto se Zeničani od kada su postali zvanično grad prseravaju sa ovim sranjem od kulture, eto čitam dolaze im i 50 Rusa sa dva kamiona opere u Areni da plesu balet Labudovo jezero..
Ti bi radije da dodje Jana?
ma sta pripadnik turbofolk maloumnika zna sta je kultura