Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih sve redom jebat osusenim kravljim kurcem.
Da sam na njihovom mjestu - smjesta bih se prestao baviti bilo kakvom muzikom i povukao u strogu izolaciju.
Dobro je sto su dali Mp3 ...nakon 10 sekundi slusanja odmah sam ga izbrisao. Zesce sranje.
Skroz je definitivno promasena lokalna grupa. Konvoj, Skroz.....da dalje ne nabrajam nikada nisu nista niti ce ikada ista vrijedno da naprave. Zao mi je sto jos uvijek nema talentovanih muzicara na prostorima BiH. Ovo sve je zaista jedan veliki nekvalitet, gdje svako ko imalo svira gitaru i ima nesto ustedjevine moze da snimi album. Daleko je to od profesionalizma.
Pu, narkomani jedni, gade mi se...
najbolja je dubioza
dobri su SKROZ, samo fakat je šteta što se rokaju heroinom, a i za Šarana pričaju da ga voli s vremena na vrijeme primiti u guzu, ..... ...tako kažu.....mislim to je njegova stvar....ali eto.... .
Dajte jos Savrsenih!!! Sprema li se slijedeci album..Pocnite odmah, nemoj da cekamo opet 4 godine.
ljudi su izdali najbolji poslijeratni rock album...Steta sto su vam pirati vec odradili posao...Da se bavim time, ovaj album ne bih piratizovao, iz cistog postovanja... Svaka cast momci!.
Skroz je naj najbolj sarajevski bend, peslatki su, muzika im je super.. Samo naprijed..
samo naprijed skroz
Samo da izrazim svoju podrsku, nazalost jedinom preostalom pravom bendu u Sarajevu koji ima dobru svirku, autenticnost...nakon raspada Kruskinog polubenda i Punkta. Papci idite u Skenderiju i Zetru, a raji koja voli Skroz-Vidimo se u "The Bar-u" i ispred Hapodnog Po3opišta!!:)
Album nije los, u stvari za nase standarde je dobar, ali je produkcija beton. Ne znam ko im je smixo ovo ali je stvarno svjetski uradjeno. Sretno skroz.
stotinu prepreka do cilja...ne mozete im nista mishevi...Skroz rules!!!
šteta je što se drogiraju heroinom ...