Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze iko prnuti u Sarajevu a da se emina ganic ne pojavi i da izvidi situaciju
valentin inzko ima najbolji posao na svijetu.
Pa zar niko ne prepoznaje Almira Kurta, sina od poznatog pjevaca Sabahudina!? Almir je glumac, komicar i veliki zaje8ant. Ovo se sigurno zaje8avao sa Fedjom.
suza suzu stiže , povraćaću ! ajde malo da se vratite svi komplet u 2012 , ne u 2002 , ne u 1992 , ne u 1982 .... , već tamo gde ste stali sa životom .. e tu gde ste stali sada nastavite , i biće vam lepše .
Tako treba i svaka joj cast, joscu joj i ja poslati jednu. Sta je trebala da uradi? Spustiti se na tvoj nivo i doci sa zvrkom pite umotanim u novinsiki papir, pa da je imas zarad cega sazaljevati?
Sve i da je istina to nista ne umanjuje vas genocid i mentalnu bolest. Jedini antibiotik za vasu bolest jeste handzar ili pak jasenovac. Jednom sam upitao svoga dzedu dali ima nocne more (s time da je bio clan crne legije a poslje i 13-te ss handzar divizije) kaze sinko moj nikad samo bismillom i kad prvog vlasinu obezglavis malo liznes krv sa kame, kaze sine slatkoca ravna medu.
Evo i ja se rasplakah, iako nisam gledao film. Vratiće se Halim.
Ja svrsio xD
debeli kunta , nije mu zanimljivo
Ali kada ovo procitaju zaplakce i niko ih umiriti nece, istina je jedna i jedina, pola(h)ko ali sigurno. http://www.kurir-info.rs/irski-oficir-armija-bih-naciljala-markale-clanak-464624
Auuu sto je dobra ona crnka u redu ispred ovog sto cacka nos,joj bas je seeexy
Meni je ovo smijesno \"plakala\". Pretjerano iskazivanje emocija nas je i unazadilo ali i zaratilo. Primitivne balkanske emocije.
Lijepo je vidjet staru sarajevsku raju pa makar i na slikama. Moja malenkost iz dalekog svijeta pozdravlja Samira, Nunu, Hadzovice itd...
Otkako Tito rikno nema filma dobrog na balkanu da ga jeb.es
Hajd da si nekog drugog spomenuo/la ali CACU??? Da li si ti normalan/a??? Caco da nije mrtav on bi bio u Hagu - toliko o njemu kao licnosti! Ja se molim svaki dan da bude sto manje ljudi na ovoj planeti poput njega i ostalih krvoloka..
ma neeeemoj
Glad,jad,cemer,neimastina a gospoda se upicanila i gledaju film.... Eee moj caco (rahmet mu dusi) gdje si sad, da ovu bagru pozatvaras i da ih na kopanje hendeka posaljes (pojedince bez povratka kao npr.ovu plavusu sto se okitila burberry-om).