Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovo nikada nisam dozivio kao galeriju ves vise kao neki kafic u kojem nems gdje sjesti i koji je pun nekakvih alternativaca. Valjda gazda kafica napravio da koncept kafic zvani galerija pa tako muze i vladine pare. Ta galerija Boris Smoje ce mi uvijek ostati jedna zagonetka. Ako mene pitate, ovo je stvar za poresku inspekciju.
Bravo Diza, najbolji si :)
jel a gdje je hex ovoj priči?
Puno srece vam želim,neka vas još 100 godina sa nama! :)
8 na racku te nosma
Bio sam dns u njoj, taman stavljali stolice da se može hafenisat :D I bgm jedina normalna kafana u gradu
pa daj sklanjajte tu skodu A7 vise......sve dolazi i prolazi samo skoda osta,pa koliko su platili jbt. i dobra im je ova kariukatura pravo...nesto kao alan ford likovi :)