Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za ovog mladica!!! samo naprijed
Da li se to nerado sjecas mjesta svog rodjenja?
Neka te u pećini, jaDoo
Iz Sarajeva je otislo sve ono sto ga je i cinilo gradom, danas su tu horde jednonacionalnih beskicmenjaka koji zive na mitu \"multikulti\" Sarajeva. Danas, dvadeset godina poslije pocetka opsade, ovaj grad su pored divljaka sa brda, napokon unistili i divljaci (i razni dezerteri) koji su ga naselili poslije rata.
Ovaj mali je dosadan i to imaginarno divljenje onom Sarajevu danas kada tog Sarajeva nema je tako besmisleno. Sarajevo definitivno nije \"mjesto susreta\", jer tu vise niko kao sto je bio obicaj ne dolazi s odredjenim razlogom (turizam, posao, itd.), vec se samo prolazi kroz njega. Koliko dijaspora ljeti, tako i stranci koji idu u Hrvatsku.
bravo!
Svakka cast ambasadoru.
Super! :)
lijepo