Povodom uvredljivih napisa
0
Saopštenje organizatora Queer Festivala
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto vidim da su svi skoro vjernici ima jedna vjerska \'\'neko voli popa, neko popadiju a neko popovu kcerku\'\' pa izaberite .
HOMOSEXSUALNOST JE BOLEST! BEZ OBZIRA ŠTO JE SKINUTA SA \"LISTE BOLESTI\" A SKINULI SU JE UPRAVO TAKVI KO VI BOLESNI PEDERI KOJI SU SE DOKOPALI FOTELJA U TZV. SVJETSKOJ ZDRAVSTVENOJ ORGANIZACIJI, ALI TO NE PREDSTAVLJA OBVEZU ZA BIH. BOSNA I HERCEGOVINA IMA PRAVO PROGLASITI HOMOSEXSUALIZAM BOLEĆU, A PREMA ČLANU 2. KONVENCIJE UN-A O POŠTIVANJU LJUDSKIH PRAVA I EL.SLOBODA IZ 1949. A U SKLADU SA DODATNIM PROTOKOLIMA 1 I 2 UN-A IZ 1976 GOD. PO UN-OVOJ KONVENCIJI JE POSTUPILA PRIMJERICE DRŽAVA GRADA VATIKANA, NA ČIJOJ LISTI JE HOMOSEXSUALIZAM OPAKI PSIHIČKI POREMEĆAJ. PREMA TOME, PROBAJTE U VATIKANU ODRŽATI TZV \"FESTIVAL\" PA ĆETE VIDJET KAKO KARABINJERI LOME KOSTI! ;-)
lika nemože biti ništa gore od pederluka. Ako si musliman trebao bi znati da je za pederluk kazna bacanja sa najviše stijene i to hitno bez odlaganja i to se odnosi na primače isto kao i na \'davače\' (da se ne bih dalje izražavao)
Sarajevo je selendra i to se dobro vidi po ovim komentarima tzv. musilmana. Niko od vas nije musliman niti ce biti. Vi ste obicna bagra seljacka. Stoka. Vi ste uvreda za Islam i za casnog Allaha. Ja znam toliko pravih vjernika, musilmana, i to ni jedan od vas nije. Allah je u srcu u dusi i srce i dusa su Allah. Kad cete to rastabirit? Kurvate se, pijete, kradete, lazete, varate citave godine i onda malo zapostite kad dodje Ramazan mislite da ste vjernici, dobri, casni? Vjernik je vjernik 24 sata dnevno. Po vasim nekulturnim i psovackim komentarima vi ste veci grijesnici nego iko od ovih homoseksualaca s kojima se ne slazem.
JEBEM LI VAM MATER IZOPACENU !!!!
@Partizan Zar se ne sjecas druze kako smo nekada, dok je drug Stari bio ziv, rjesavali devijantne pojave u drustvu? Streljanje, zatvor, Goli otok, mijenjanje orijentacije (politicke, nacionalne, pa eto i seksualne) pendrekom, itd. Ti, kao stari partizan, nisi trebao dozvoliti da neprijateljska propaganda i unutrasnji neprijatelj utice na tebe da promijenis misljenje o devijantnim pojavama u nasem samoupravnom drustvu.
Tosto se organizuje ovaj festival na dan Ramazana ne znaci da su svi u Sarajevu Muslimani i Sarajevo nije samo grad Muslimana, nego i drugih naroda i narodnosti. Takode ne vidim svrhe posta za Ramazak ako se iskazuje tolika mrznja. Zar se dopusta mrznja u doba klanjanja i posta? ko smo mi ljudi da sudimo? Ja sam stari partizan i meni nikako nije jasno da veliki vjernici ovako izrazavaju...ovo po novinama je sramota. Da sam ja Musliman mene bi bilo stid da reagujem ovako i to bas u doba Ramazana
ee ba....kravi glava uletila u bubanj od vesh mashine...sjebala se ocam...
Tražim dvije lezbejke za seks u troje. Dobro ližem, ali puno tražim.
Evo primjer maloljetnih pedera koji su zlostavljali 9-godišnjeg dječaka na Gazinom Hanu. OVO NE SMIJE PROĆI
Nije bitno da li oni to namjeravaju u ramazanu ili nekad poslije. Ovo se ne smije dozvoliti nikad ni 29. februara svake prestupne. Ako se ovo ne spriječi nećemo moći više djecu puštati da se igraju u parku. Ako im ovo prođe uzeće fursata. Nemojte misliti da su pederi kao u američkim filmovima fini i pošteni. To su bolesni i izopačeni i nasilni umovi.
Pederi vidimo se za koju sedmicu :)) pa se pozivajte na europsko pravo na onom svijetu,gdje je puno prikladnije po vas. Imam i recept za vasu bolest. Lagani udarac maljem (9 kg) prije jela u potiljak, ko prezivi i poslije jela.Za one otpornije uzimati dva puta u toku dana.
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=33108297742
Podrzavam najavljenu manifestaciju. Homici su dali nemjerljiv doprinos kulturi (subkulturi, alterkulturi), modi i umjetnosti u globalu. Jednostavno imaju osjecaj za estetiku. Dosta smo robavali nazadnim religijama. Ko ne voli ne mora ni da dodje. Ko se ljuti uvalim mu kruti. pusa iz bl
Apsolutno se slazem sa Građankom. Mislim da je svaka osoba odgovorna iskljucivo za sebe i svoje ponasanje te ce kao takva SAMA ZA SEBE odgovarati pred Bogom. To sto drugi rade sa sobom i svojim zivotima nije moja stvar. Ako u necemu treba pomoci, uvijek, ali zabranjivati nekome da zivi i organizira svoj zivot onako kako on/ona to zeli, nikad. Dok osoba ne ugrozava vasu slobodu kao ljudskog bica, tko vam daje pravo da vi ugrozavate njezinu? Ako kazna i postoji, zna se tko ce o tome suditi i kada.