Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divna je predstava, divno je sve, svaka vam cast! moja djeca su tako dousevljena a i ja, vratila me je u djetinjstvo i predivne predstave koje su se nekad radile!!!kratko traje -to je istina- ali je zato kratko i efikasno!
Slazem se, katastrofa! poslije sam morala odgovoriti na milion pitanja, jer mali nista nije skontao. nemastovito, dosadno, neprilagodjeno djeci...izgleda kao sklepana da zarade na brzinu. karte 5 KM, traje pola sata, predstava ima tri pjesmice a ostalo se- kvace!!!
odron predstava!kao da je rezirao H.Pasovic.
A koliko kostaju karte?