Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maja Miralem izdominirala.
kako vas nije stid napisati to,privatni festival od purivatre,mrs
Misli Bandić da je ovo NDH...................nije Bandiću, nije.....niti će ikad biti.........mi smo pucali na NDH - HRHB i opet ćemo
e jos da ne dolaze one zivuljke kao npr Karleusa bilo bi ok. Ovako imam osjecaj da prerasta u grand sff...
Dolazi curica iz disca i kaze mami:"mama osjecam se poput suncokreta. "A sto suncokreta? PUNA SAM SJEMENA
aaah, nisam odavno bila u discu..nisam znala da su promijenili grickalice, prije je to bio kikiriki, sad su sjemenke od suncokreta? e svaka im cast, to je zdravije.
Ako ćemo realno i jeste. Jedinih 15 dana kada je grad živ, kada je u centru pažnje, kada dolaze turisti iz čitavog svijeta. Šta bi samo komšije dale da imaju ovakav festival.
isto kao sto bi Bosna dala da ima more (osim 225km²), recimo.. :D
Gag, Ja bi i tih 225km stavio pod znak pitanja, onomad flota Edrogona velicanstvenog ispusi i dobi zabranju za uplovljavanje bas od tih kockastih "Bosanaca" koji se zasigurno smatraju delom Bosne... :)
...tko je rimljanka u plavom?
Danise,mojne ga vise zvat Miro,sad je samo Mirso!