Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Rikardo Druškić nego Rikardo Druškić i Saša Peševski. Nemojte biti toliki šup-ci i gurat ovog lika ko da je izmislio murale i slikarstvo, kada je Sale ikona sarajevske scene. To što je momak skroman i ne voli da se ističe (a ovaj drugi fame whore) to je druga priča, ali vi ko novinari budite objektivni i dajte čovjeku kredit koji zaslužuje. Je-bo vas on.
Tako je.
MRZIM NEPRAVDU BABINIH SINOVA! Saša Peševski je je jedan od najtalentovanijih umjetnika u Bosni i Hercegovini. Reditelj i Slikar. Majstor oba zanata. Predobar čovjek i drug. Izvor inspiracije mnogim mladim umjetnicima i uzor novim generacijama (pa i ovom pakašu). Potpišite čovjeka više od 50% ovog zida je njegovih ruku djelo!
Rikardo se ovdje samo upisao!
Kad i ovo okrece!
Kićerica.
Dva lika radila mural a u naslovu jedno ime. Sramotno! Što je li Rikardo možda bolji što iskače iz paštete po portalima? A vala I nije neki umjetnik. Da smo kakva država njegovi radovi ne bi mogli biti orginalna djela već neki "Coveri" djela poznatih umjetnika. Nije autor već "Cover umjetnik" koji preradjuje velika djela velikih umjetnika.
Mikelanđelove freske u Sikstinskoj kapeli su veličanstvene ovo je jadno i bezveze
Prejako
Odlicno..!
I ovo mi se kao mora svidjat. Murale nek radi na platnu koje se po potrebi može ukloniti ili premjestiti.
naravno da ne mora..previse je ovo komplikovano za tebe
@Arvizu mural je inspirisan rikardovom omiljenom serijom. Teletabisima.
Plaćaju li i oni za mural, pa kada istekne godina, da općina to preboji?
De obdaništa fino oslikajte
još samo da ga prefarbaju 🤘🏻🤘🏻