Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivica Saric ima 28 stanova,16 ferarija u razlicitim bojama i trilijardu eura na racunu!!! ovo znam iz pouzdanih izvora
Sve sami znalci i mahalasi!
Ivica Saric vec tri godine obiljezava 35 godina umjetnickog rada. sto je puno puno je.
mozda ce dirigovati Timur Numic!?
AMILICE, drektorice ovakvi koncerti imaju dirigenta. Pardon, možda će da diriguje slavljenik.
Sve je to moguće Šariću i zašto se čuditi. 1. Kako na ovoj najavi koncerta nema ime dirigenta? 2. Ništa čudno kad se zna ko je napisao najavu! 3. Dirigent je Hrvat ali nije SDA! 4. Zna li netko koji je ovo već koncert_ proslave Šarića? 5. Što reće \"beee\" zašto je Š dobio stan? 6. Svako ima pravo da se prodaje! 7. Zar SDA za te pare nije mogao kupiti nešto bolje? Dobro, neću više.
Neka prvo SDA Šarić vrati Trg kulture ispred Pozorišta mladih koji je zajedno sa Lj.Sakić i D.Zvizdićem oteo 2005 godine.Za tu otimačinu je dobio stan,žena i sinovi posao/bez škole/!