Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maca....narkoman i klošar..opet se sprda i omalovažava građane BiH......igrankom za klošare i one koje se identifikuju sa njegovom ličnošću....treba ga protjerati iz Sarajeva....što nije ovo svoje ublehačko "djelo" izveo Srbiji......???????
ovaj glumi nekog liberalnog cetnicica, a sve redom bi klao da rad bukne
Svi narodi na balkanu su obicno smece zatrovani mrznjom... Sve vjere kazu ne mrzi, ne ubij, ne raduj se tudjoj nesreci i sl. ali ipak svi ti sljedbenici vjere to isto rade sto ce reci da su oni sami rusioci sebe i svog...
Maca legenda prca sve redom. Bolji je i Maca 10x od šupljoglavog nacionaliste. Sigurno ima više kapaciteta od 90% SDA kadra.
Maca za domara ! Ili novinara Klixa!
Bjezi maca narkomane
Ma nisu svi glasovi prebrojani, ima nade...pa onda u koaliciju sa SDP-om....
Uvijek su gubitnici pokradeni. Siroti Maca. ;)
...moj đevrasime...čim se šatro dita von teese nije ukazala trebalo ti je bit jasno...šta zna puk šta su halteri...