Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to uredu, ne treba se zaboraviti, ali dokle više u ovolikoj mjeri, svi mediji pretrpani, ljudi još uvijek pod utiscima kao da je juče bilo, a ne prije 20 godina. Pokreću se opet verbalni sukobi i prepucavanja sa svih strana, medija, interneta i stvara se atmosfera kao onda prije 20 god. Evo svi filmovi i većine serija sve 90% je ratna tematika ili temelj, ispira to mozak ljudima. Kad sve to pogledaš balkanska svijest o ratu se još uvijek nije nimalo odmakla, jeste bilo izginulih, mučenih itd., ali brate dokle više to terećenje u tolikoj mjeri, vrijeme je da se ne obaziremo u toliko mjeri i ne resetujemo stare strasti svake godine kao da je juče sve to bilo, a 20 godina je prošlo. Nema ovdje napretka ukoliko se ovako nastavi, nego može jedino dovesti do istog epiloga.
Damir Niksic POBJEGULJA i DEZERTER organizuje izloZbu fotografija iz perioda kada je on bio daleko, dok su njegovi vrsnjaci krvarili. I plus, on kao VELIKU musliman koji je pobjegao, a izlozba srba koji su nasuprot njemu ostali u Sarajevu.....presmijesno!!!!
Oslobadjao je on Milano dok smo mi ginuli pod bombama i snajperima!!! Zali boze svih onih nasim mladih koji su ginuli da bi ovaj uhljup mogao danas hodati ovim gradom!!!!!
Nuto mi gyzice a ja mislila niko ne zna da sam bila kod sfora
ko ovo pjeva??
@sr.ba, ti si spreman za rat kao sto su ti sunarodnjaci spremni za rat za povratak kosova. razbili par izloga i u beogradu i to je to. jaki ste samo na rijecima. \"srce srbije nam otkinuli, jao bre, odoh da ukradem nove patike\"
bosnjodizhad.. kako ces ti iz svecke da stignes ako rat krene ? nemozes ni kroz hrvatsku ni crnu goru ni srbiju .. a avioni ne lete ? ja sam u hanoveru i spreman sam za dzihad mus.limanski sveti rat protiv hriscana u bsoni ali neznma kuda da prodjem?
Samo naprijed, i mi smo spremni i protiv jednih i drugih, ko nas napadne ne oprastamo.
Damir Nikšić najveći oslobodilac Sarajeva!
meni je ljepo, jedem zlatnom kasikom ..da je jos jedan oce rat ..
.. ajmo cetnjaci u ust.ahe ..
kao da je juče bilo....kada je na TV naš predsjednik Izetbegović ,,,lijepo rekao ....\"ovo nije naš rat..\" ah , da se ne zaboravi
i mi smo spremni, ovaj put cemo zajedno sa srb/ima najpre protiv mus/limana a onda poslje vidjecemo ..
mi smo spremni za rat, vjerujem i vi .. jedva cekamo da zapocnemo ponovo ..