Sarajevska filharmonija
0
Ramazanski koncert 30. augusta
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam išla ni na jedan takozvani koncert i kako vrijeme odmiče vjerujte da mi je drago .Vjernica sam kako znam za sebe , ali mi sada u ovom sistemu sve nekako zaudara na moranje. Drago mi je vidjeti da koncert nije u Zetri što govori da imam svake godine sve više istomišljenika .Pustite nas brate da uživamo u našoj poznatijoj skromnosti .
Hoce prirediti i priredjivali su i Bozicne svake godine mamu li vam ugrozenu. Jel ti lakse sad spavati i tvom \"uzoritom\"?
A hoće li Sarajevska filharmonija prirediti i prigodne Božićne koncerte?
slabo su karte već podjeljene odabranima.... ne možeš doći do njih ni da ideš preko Brankovića...
Svaki kulturni dogadjaj u gradu zavrjedjuje paznju, samo sto ovdje bode u oci da onaj smrad Brankovic sponzorira.
Ovo je sega. Ostavite Ramazan postacima, mu\'minima, kome je i namjenjen...