BiH u New Yorku i Washingtonu
16
Prvi koncert bh. umjetnika u čuvenom Carnegie Hallu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ofirna laž, nije tačno da je prvi koncert BH umjetnika u Carnegie-u. Malo te Ališere pretekao Saša Toperić, ima godina, a i nedavno je neko naš tu nastupao ;-)
Na ovom koncertu ucestvuje jos nasih umjetnika, a medju njima je i najuspjesnija i najmladja pijanistica Naomi Druskic koja je vec svirala u Carnegie Hallu , ali kao pobjednica mladih talenata u New Yorku.
Koja ste vi vlassine iskompleksirana go-v-na seljacka ! Mozete i vi sl. dovesti svog vrhovnog gedju i njegovog brata da sta zapjevaju sereti i da svima pokazu srednji prst si-ro-vi-ne ! SIKTER
Nijo ko u UN od smrdije i smrdaća..
http://www.youtube.com/watch?v=jXglAog38yo
hoce li ekrem jevric pjevati himnu hihihihihihihih
„Misija ovog koncerta je multikulturalnog i multietničkog karatktera. Još jedan koncert u Carnegie Hallu održan je 2008. godine, kada ga je otvorio član Predsjedništva BiH Željko Komšić. Pored koncerta, održaćemo i panel diskusije na John Hopkins univerzitetu u Washingtonu, u centru za transatlantske odnose“, istakao je Kamenica. On je dodao da će biti održani i sastanci s ljudima iz State Departmenta i Kongresa.
mi lazemo kao i svi drugi ali kada predjemo na islam mi lazemo tako da i sami u svoje lazi povjerujemo
Predlazemo da gospodja Hanka Paldum izvede ,,ne klepeci stiklama,, ,,zelene okice,, i ,,deutschland malo morgen,, pozdrav Hrnjica iz Todorova
kaskate za srbima i oponasate ih u sinfantilno u svemu
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Deobe
Osim o p.ascadiji i o smrdima i nesto pozitivno na procetaljskop.lacenickom "KLIX-u"!
JEL DOLAZAK NAJAVIO I SECIRBEJ? AKO JE OSTALO NESTO DRZAVNIH PARA OD KOCKANJA PO BJELOSVJETSKIM KASINO CARSTVIMA,MOZDA ULETI NESTO ZA OVAJ KONCERT?!