Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poginu mu roditelji od granate(koje su bacili s brda) a on ode na brdo i puca po tim ljudima u gradu koji su ga spasili !!! Bas ono nidje veze radnja i puno kontradiktornosti :S :S
Nesto su ovi \"ko nas bre zavadi\" Srbijanci mnogo opsjednuti \"antiratnim\" filmovima. Svaka cast velikom i covjeku i glumcu Albanu Ukaju, kao i Sadzidi Setic, za razliku od ovog drugog jeftinog sljama koji je pristao da se prostituise u revizionistickim propagandnim video uradcima i to vjerovatno za sitan novac.
Sux stiti c.e.t.n.i.k.e na ovom portalu. Jasno kao dan.
I MI SVASTA DOPUSTAMO U DUBICI JOS UVIJEK TRAJE RAT, SAMO NEMA PUCANJA LIKOVI HODAJU U CRNIM MAJCAMA S KOSTURSKIM GLAVAMA I PORUKOM s vrrom u boga I TAMO SNIMAJU FILM O OVOM RATU POLICIJA KOJA NECE DA RADI SVOJ POSAO I GLEDA U DRUGU STRANU KAD SU POVRATNICI U PITANJU TAJ FIL SE NE BI TREBAO SNIMITI !!!
Žali se Mujo kolegi fizičaru između dva zamaha lopate kako mu djeca u školi sina zovu Urac. Kaže ovaj, pa zašto ga zovu Urac, kako mu je pravo ime. Kaže mujo: Pravo ime mu je Enis.
Kecmanovic(i), kakav otac, takav (i) sin?
@OZNA: pa to bi predstavljalo i najvjerniji portret Srba.
SERDZ JEL TI TO MILORAD INTELEKTALAC KOJI VODI SRBE U POSEBAN DIO SRPSKE EVROPSKE UNIJE U KOJOJ POSTOJI SRPSKA EVROPA S SRPSKOM VODOM SRPSKIM CIPELAMA SRPSKIM ZRAKOM SRPSKIM BOGOM ITD JEL VJERE TI
MENI JE DODIK REKO DA SU FAKAT TAJ BRACNI PAR UBILI MUSLIMANI GADZAJUCI IH GRANATAMA SA BRDA
Smiješi mu se Velika Nagrada Ravne Gore i Grand Prix Kočićevih susreta.
citao sam knjigu, sustina je da srbi i muslimani nemogu da zive zajedno jer su to dve razlicite religije udaljene jedna od druge..kada malo razmislis to je i tacno..danasnje sarajevo bez srba i hrvata je postalo centar islama na balakanu ali zato je postalo kulturna selendra..
zar se taj grad ne zove Dubica, cini mi se da su zvanicno izbacili Bosanski iz imena ?
DOBAR FILM
Dobro odabrana lokacija. Bosanska Dubica izgleda kao da rat jos traje.
\"Kontraverzni\" film, a tek prva klapa! Kakve nebuloze, haahahha!
Samo kod nas svaki drugi film bude kontroverzan prije nego se i pocne snimati, kad smo mahalska nacija!
Zasto bre antiratni film ne snima u Cacku ili Uzicu, a ne u Bosanskoj Dubici?