Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno lijepe vijesti.
nije knjiga necitljiva, vjerovatnije je da si ti nedorasto takvom citanju.
imate tezak ( i dodao bih jadan ) zivot, ako umirete od zelje da 100puta zaredom citate knjigu od ovog etnopseudopisca. obratite se smjesta najblizoj ustanovi koja prima takve slucajeve
Ta mi kazna ne bi toliko teško pala:) Ali bih voljela da mi malo obrazložiš svoje teze? Zbog čega kvazipisac? Šta ti smatraš pravim piscem?
@jad i bijeda činjenica da je naše društvo odbacilo likove poput ovog kvazipisca govori u prilog zrelosti društva. A tebi želim da 1000puta zaredom čitaš njegove romane i da se tako kazniš
@sdkhf Jah, baš ti je tiraž neko mjerilo. To više govori o stanju našeg društva nego o piscu ;) I ljudi, molim vas, UgursuZ a ne UgursuS!! .
ta ce nedzad? kako se skupila pseudointelektualna raja iz drugog safa. malo hayat i seherzada pa malo nedzad i knjizevnost!
jel ovo nesto o muslimanima valjali procitat?
@\'lektore\' katarza se moze dozivjeti reciprocno sa individualnim subjektima,da ti imas malo vise dezigniranog vokabulara i knjizevnog redosljeda ne bi se odusevljavao prenesenim porukicama iz bajki o nasrudin hodzi koji podosta lici na pricice novokomponovanog bosnjackog knjizevnika bez pedigrea,jadnice.
cuj im arapskih naslova,ne razumijem zasto se bosnjaci toliko vrte arapima izmedju nogu,da ih posaljes u neku arapsku zemlju da zive ranjavali bi sami sebe samo da se vrate u bosnu i tamo drze katedre na arapskom ali sa pivom na stolu,licemjeri.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Očito je da ti moČne knjige ne čitaš...
@@Lektor Eto nek ti čitas moČne knjige..
Knjige koje je Nedžad napisao, toliko snažnu poruku imaju, da je to nevjerovatno... Međutim, mnogi čitači ne vole da čitaju močne knjige, za koje treba malo više uključiti mozak.
odbijam da lik kojem se knjige štampaju u tiražu od 1000komada, a od tih ce prodati 160 - bude proglašen velikim piscem i relevantnom ličnošću. odbijam. ovo je još jedna u nizu prevara novobošnjačke ideološke šatrologije
Ne zelim puno da se raspavljam da nebi ispala svadza a sto Se tice Hidra on ima mnoge veze sa vjerom cuj nema veze sa vjerom Pa i clanak naveden gore ti kaze nesto procitaj
Ovo je knjiženost i nema nikakve veze ni sa Nuhom, a.s.