Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je sto nisam malo vise kompjuterski obrazovan da stavim bar jednu virtalnu ruzu umjesto komentara.
aBd ocekujem prvo dijete ovog proljeca. ako bude djecak, zvace se Mak!
"Ostavši bez ikakve zaštite i pomoći u odbrani svoga djela i života, Mak Dizdar postaje žrtva specijalnog rata, koji protiv njega vodi politička i intelektualna velikosrpska mafija u Beogradu i Sarajevu, sve do njegovog doslovnog, precizno programiranog i znalački izdizajniranog fizičkog nestanka." I onda se čudite zašto Srbi u BiH se ne osjećaju kao u svojoj zemlji.
za Nobeluvu nagradu !
"Treba da živiš međ ljudima a riječi nemaš Treba da živiš međ vucima a zuba nemaš A kako ćeš tek razlikovati čovjeka i vuka Vuka i čovjeka"
"Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta šta je ta da prostiš Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna i bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna" Mak Dizdar, Veliko poštovanje ovoj gromadi od čovjeka..
to je onaj Hrvat bio, tako ba reko?
Pa Deki, zar si vec uzorao njivu?? Pa direkt sa traktora za tastaturu?? Okani se corava posla, vidis da ti ne ide, nego.hajde ti tamo svom tati podojki i nazad u njivu. Ajd, mrsh...
Bio jednom jedan pisac...bila jednom jedna velicina.ponosni smo na tebe !