Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijemo dzabne kokice svaku vece
i dokle vise ? placamo SFF, MESS, Bascarsijske noci, Sarajevsku zimu.... a posebna prica su filmadije...gradani BiH su finansirali SVE poslijeratne filmove, a sve neki megauspjesni guzovaca zakon
@hahu - ti volonteri su prezauzeti da bi gledali filmove. - samo grad sarajevo je dao 200.000km za manifestaciju - BHT je ustupila marketinski prostor u vrijednosti nekoliko MILIONA km u \"zamjenu\' za prenos desavanja Gdje ti vidis volentere u svemu ovome ? podrzavam opravdani volonterski rad, ali ovo je biznis !
ne znam sta je problem? svi ovi volonteri ce imati referencu da su radili za vodeci regionalni ff, a zauzvrat mogu prisustvovatu svim dogadjajima vezanim za ff, a karta za sve filmove, koncerte i ostala zbivanja kosta zbirno 200 KM sto nije ni malo? pojedinacno kosta puno vise.... a mladi se i traze, nece valjda djuturume traziti?
Trazim 10 volontera na izgradnji vikendice. Imace priliku da nauce gradevinske radove, a posebno mjesanje betona.
nek se djeca pushu sa karticama oko vrata
Miro je car kako navuce raju da mu dzaba radi... svake godine ista prica, bas moras biti mlad lud i glup da se naradis za Miru koji voli logicno usparati paretine koje je za sff dobio... A naravno da ima dovoljno da neki dzeparac da studentariji koja se svake godine naradi za sff...