Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo idioti i jedni i drugi i treći, možete li normalno čestitati ljudima praznik? Nije ni čudo što se djeca/ljudi/studenti/penzioneri bacaju sa zgrada. Vama je jedino riješenje hebat jedni drugima mater a to što živite u državi kriminala ne dotiče vas se. Uključite jednom mozak. Svim ljudima pravoslavne vjere želim sretan Božić i sve najbolje od srca. Da gradimo mostove a ne bunkere. I molim vas oprostite ovim pojedinim idiotima što vas vrijedjaju na praznik. Takodjer se nadam da VI to ne radite. LP
@d3xt3r Kome se ti uvlacis medju guzove? Reaguj na komentare onih koji mrze Bosnu i to pocevsi vec od sutra, vjerovatno i od danas ces imati razloga da procitas kako vecina ovih sto sutra slave Bozic velica ratne zlocince, genocid i sve sto poziva na unistenje Bosne i Bosnjaka. Zato sretan ti Bozic uvlakacu !
Kako to Dzalalabad I Teheran a dolazi Papa I Pràvoslavni Bozicni koncert u tom nama tako mrskom gradu ? izvinite Sarajlije zbog mojih sunarodnjaka, nacionalizam I uski obzori te forsirana ignoracija su opake I teske bolesti,ali ipak izljecive . hvala za koncert!
@Rodoljub Kapetanovic hvala na ovome. Ovo je dokaz da neko misli i dalje da ne Sarajevo normalan grad. Prijatelju u Sarajevu možeš biti ko god hoćeš i doći odakle hoćeš jer da je obrnuto prvo ovih majmuna koji vrijedjaju ne bi bilo. Sretan Božić i lijepo se provedi
svaka cast Sarajevo . ipak je to glavni grad drzave. vrijedan svake pohvale!
Svim pravoslavcima u BIH i u svijet sretan praznik. i da vam se sve zelje ispune osim nezavisne rs :)
di nadjose ove srbe da muziciraju i pevaju..odakle su dosli
Samo Šaban :-)
...ja jes nafatalo srbadije :)) ...dobro sam uteko :))