Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izražavam zabrinutost!!
Muzicari iz BiH promovisali nasu tradicionalnu muziku u prepunoj dvorani u Zagrebu. Stvarno, i na licima publike je uocljiva zabrinutost, a i komentari poput ovih na Klixu.
Covjek pjeva sa toliko duse da me prosto ne zanima kako izgleda.
...rekao bih da je to bit...
Divan glas, dusa prava....a vi strucnjaci svirite k.... ! Bravo Bozo!!!
Nista bez Minele http://www.youtube.com/watch?v=_u3_OUtcPs4
U snu se ne snilo.
Sto mi je odvratno kad vidim musko u haljini, posebno kad je losa kopija.
zato poslusaj pravu muskarcinu https://www.youtube.com/watch?v=8MNKutWdCTY :D :D
Uh ko nam brzebolje dade minus,jao maljuge majko draga :))))))) @seks nece da se otvori jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...aa..hm...aj da probamo ovako...ad sevdalinku pjeva žena, to se krši, to se lomi, to se vene sijeku...kad pjeva muškarac, to se muklo šuti, pije i očima zakrvavi...sad, kad pjeva muško, ženskim vokalom, šta je činit...kršit, mučat?
...ne izvinjavaj se...malo "propitujem" opšteprihvaćene obrasce ponašanja i mentaliteta...ono, jes malo nezgodno, "pogodila" te pjesma, glas "baca" na žensko, skršio bi sve sa stola i sto sam...al đe ćeš, bruke, na muško u haljini :))
@commie sta mislis moze li ova cura ovo otpjevati https://www.youtube.com/watch?v=Y66k0fSgM3Y
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Morat će ovog Sveti Sisoje da napuni :)
ono suknja?
ovom liku treba zabraniti da se predstavlja kao autenticni izvodjac bosanskohercegovacke sevdalinke... zna se ko su bili, i ko su danas izvodjaci sevdalinke. trandzama i drugim nakazama je mjesto na sokocu a ne na sceni, da mi oproste dusevni bolesnici...
...i pikasa ukinut, namah.
commie, poredis Picasa i bozu vrecu? Picaso je bio jedan nevidjen um. ljudi su kopirali njegove slike do najsitnijih detalja, ali kad ih pogledas na prvu vidis da to nije Picaso. autentican sam sebi, to je bio Picaso. a po cemu je ova pojava, bozo, autentican? pjeva davno ispjevane pjesme, glasom koji nije njegov nego mutacija viska zenskih hormona i stezanja grla. medjutim, neki na bozu otkidaju zbog njegove neskrivene seksualne devijacije... interesuje me da je se kojim slucajem pojavio neki Brdjo, sa vlasica ili grmeca, da ispjevava sevdalinke kako to bozo radi, da li bi publika otkidala i na njega?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
..e, dokle smo sa komentima...halalićete, meto sam viklere, izvlačim šiškice na talasiće :)
...baš sam sad malo "propuho" na balkonu...ne smijem danju, namah me salete komšnice :)
...sad si me poklopio, nisam pazio šta pišem :) ..do mene :))
Najgore sto ce djeca ovo gledat.......i neki od njih ce pomisliti da tako treba.......zao mi djece ko zna sta ih ceka jos u ovom izopaceom svijetu
Nije meni za moje sinove.......nego mi zao vasih..... koji ovo podrzavate :-):-)
A umjetnički direktor se preziva Propadalo:)
Halka je VRH!
Udaraljkaš i perkusionista, da me hebeš uvijek ću reći perkusionista. Udaraljkaš??? Odakle to, nikad nisam čuo taj izraz...
Bozo Wurst