Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP, uradio je puno za BiH, na svoj način. Ova fotografija je nevjerovatna i kroz vijekove će ostati kao zapis o jednom vremenu i nevjerovatnom stavu jedne žene, kroz čiji lik se oslikava milion drugih žena zahvaćenih ratnim vremenom, tako ponosne i tako gorde. Hvala gospodine Stoddart!
Ne možeš slomiti onoga ko ne prihvata da ga se slome!
R.I.P.
Drndara
Dosadni ste vise s njom
RIP dobri čovječe.. učinio si više od Baketa za ovu državu.. hvala ti na svemu
Pretrazih google i njegove stranice - nigdje nema informacije o smrti. Mozda ste zivog covjeka ukopali. Klix novinari, zaista ste neozbiljni!
klix oskudan sa bitnim informacijama
gdje je umro, koliko godina je imao, gdje je dzenaza, gdje je dova, nista. 0 informacija. Rahmet mu duši a rebi Klixe sto vise pismenih novinara jebmu miša koda vas stranka zapošljava.