Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko zna hoće li se moci online pogledati ili download-ovati?
...NAJJAČE je to što su građani SARAJEVA ukopavali, sahranjivali UBIJENE pripadnike SVIH vjerskih pripadnosti jedne do DRUGIH u parkovima... ''Ono što nas je SPASILO, jeste to ŠTO je AERODROMSKO naselje bilo BOGATO, pa se AGRESOR zadržao na pljačkanju STANOVA. To nam je KUPILO malo VREMENA..'' DOBAR DOKUMENTARAC.
"velešiće tuci još jedan plotun,tamo nema puno srpskog življa" ovu naredbu je izdao trenutni stanovnik u den Hagu,izvjesni mladič pempasman,a mogla bi se prevesti na sledeći način,"tuci plotunom,nema puno Srba a i ono što ih ima ko im JM-er a još veći paradoks što se taj mladič pempasman veliča kao srspki eroj hahhahahahhahahahahhahahhaahhahahhahahhahahahhahahahahhahah
Kada god počne priča o ratu, mene spuca neka tuga.. Ginulo se svaki dan i niko nije znao da li će dočekati sutra, ali je među ljudima bilo mnogo više nade, optimizma i borbenosti nego danas.. Danas smo nekako ugašeni.. Možda još jedino klinci imaju neku iskru u sebi, ali ni oni najčešće ne znaju šta bi s njom..
Jok ba... većina ljudi uopšte nije ni znala za dešavanja u drugim dijelovima grada ili zemlje, osim ako ne bi čuli u razgovoru s nekim.. Nije bilo struje, medija, snalazilo se, sadile se bašte, razgovaralo se, borilo se za goli život.. Ja prva o situaciji na Dobrinji nisam znala skoro ništa dok nisam otišla tamo sredinom rata.. Možda je i bolje što nismo znali, jer sada znam da smo za sviju bili samo brojke s kojima barataju u korist vlastitih interesa..
Delikvent Svaka čast.. To bi bilo to.. Lijepo nas je Sejo saslušao pa napisao pjesmu.. https://www.youtube.com/watch?v=zU73yqxM7iU
He.beno...hajd zaspi kako treba a linije svuda oko tebe...jedna padne...gdje ce zene i djeca bjezati?...
Hoće li prikazati koliko su Mutevelija i oni oko njega hajrovali?