Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
instagramuše se svakodnevno bore za ženska prava...
Imal kakva predstava da ohrabruje žene da izvršavaju svoje obaveze ? U ovoj zemljei dembeliji izgleda postoje samo prava a bore sa za njih NEIZLASKOM na izbore ili glasajuć za LOPOVA ! Nek žene izađu na izbore i nek NE Glasaju za one radi kojih nemaju porodice djece i posla. NIŠTA , NULA ZERO ! Pun mi više .... šuplje ! Samo jednom treba da se orhanizuju i dreknu i to za izbore . A TO NIKAD !
Sebija počela već okupljanje žena ! ZA IZBORE naravno i sebe za PREDSJEDNICU ! Eto vam prava žena, da glasaju za SDA ! i Sebiju ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=35128