Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nuto danisa oskarovca hahaha
Ne priznajem ovo ako nema sisa, guzova, pedera i frikuša. kakav je to skup bez takvih osoba?
VanitasVanitatisVanitum Moja poruka za danas je da nakon sest dana Direktor i glumci Festivala se sjecaju da Robin Williams je zivio, glumio i umro kao i Lauren Bacall i to samo par dana prije otvaranje, A nisam jos od nikoga nijedan omaž ćuo do sada. Mislim da bi bilo vrijeme, a mozda ce nam Direktor Medjunarodnog Film Festivala Sarajevo nesto za zatvaranje Festivala pripremiti. Mozda Robin Williams nije uspio doci na Festivalu ali ipak je bio veliki glumac i puno je donio za cinematografiju. A post puno se prica u toku Festivala, moze se i par rijeci donirati za Robin Williams i Lauren Bacall i neki glumci koji su umrli ove godine. Gest bi bilo ljep i nesebicno. I to je kultura sjecanje koja vazi za sve. Pozdrav i Čast za Robin Williams, poznato gost u Raju filma
helo fejmus
Tačno imam nagon za povraćanje kad vidim ovog Tanovića. :pljuc:
Kakav sirov i primitivan komentar.
Onaj ko je imao priliku s njim razmijeniti samo par rečenica, zna o čemu govorim. Toliku bahatost i drskost, toliko pogleda s visine čovjek ne može ni zamisliti. Još jednom :pljuc:
hvala klixu sto nam je dozvolio da pljujemo...
sta hoće ova kurava jasmila zbaljic,zar juče nije marškala turke iz Bosne. Koja kurava licemijerna
Amateri......