Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dignu plate odmah poskupljuje struja ma treba minimalna biti 1500..
Nece im magoda nista.
Kako je dobro sisat drzavne jasle dok raja obicna sljaka privatniku.
Zasto se ovi ministri keze,kao da iz svog dzepa oni nesto daju.Radite svoj posao i odjebite s marketingom,to je novac građana kojim vi raspolažete.
Divi Magode k’o da daje svoje pare. Zbog ovakvih populista i hebivjetara SDP će pasti na niske grane.
Cekamo ovih 3.3 % sto ovi licemjeri najavise povecanje invalidnina u godini dana,znaci RVI sa 60%,sakat osto za drzavu,sa sadsnjih 160 km ide na 165 km,zar je moguce da je ovo covjek mogo docekat,pasji vakat,sto me vise vidi glasanje,nek mi i ovu drugu ruku otkinu,bolje u gradu nego na Treskavici.
Magoda, možeš li pomoci Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci BiH. Po pricama koje cujem, tamo je situacija katastrofalna, stalno je neizvjesnost oko plata, a dosta uposlenika je u kreditima. Sve institucije su rješene, osim njih, kao da nekome nije u interesu, odnosno kao da neko ciljano opstruira da oni budu na budžetu.
Ma de niste trebali...
Aferim Uhljebi